Verloskundige i.o. Sam Souren loopt stage

Verloskundige i.o. Sam Souren loopt stage

Wij willen als praktijk graag bijdragen aan de opleiding van nieuwe, professionele en deskundige collega's. Daarom kan je regelmatig een verloskundige in opleiding bij ons tegen komen. Zij lopen met ons mee tijdens spreekuur, bevalling en kraamvisites. Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, laat het ons even weten!
Vanaf 7 juni loopt Sam Souren, verloskundestudent aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht, 5 weken bij ons stage. Hieronder stelt zij zich voor.

Beste aanstaande ouders,

Even voorstellen.

Mijn naam is Sam Souren. Ik ben 23 jaar oud en woon in Valkenburg, Limburg samen met mijn vriend. Ik ben derdejaars student en studeer sinds september 2019 aan de Verloskunde Academie Maastricht. Hiervoor heb ik verpleegkunde gestudeerd en ik werk in mijn vrije tijd nog in de thuiszorg in Zuid-Limburg.

Ik kreeg het leuke nieuws dat ik bij Verloskundig Centrum Meno stage mag lopen. Ik vind het heel mooi dat ik aanwezig mag zijn in deze bijzondere fase van jullie leven.

Jullie kunnen mij, vanaf 7 juni, 5 weken tegenkomen tijdens jullie zwangerschap, bevalling en kraambed. Mocht er bezwaar zijn tegen mijn aanwezigheid, maak dit dan gerust kenbaar.

Ik kijk er heel erg naar uit om jullie te ontmoeten!

Tot snel!

Sam Souren

Sam Souren