Verloskundige i.o. Rosanne Geesink is terug

Verloskundige i.o. Rosanne Geesink komt weer bij ons stagelopen

Wij willen als praktijk graag bijdragen aan de opleiding van nieuwe, professionele en deskundige collega's. Daarom kan je regelmatig een verloskundige in opleiding bij ons tegen komen. Zij lopen met ons mee tijdens spreekuur, bevalling en kraamvisites. Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, laat het ons even weten!
Vanaf morgen komt Rosanne weer bij ons stage lopen. Vorig jaar liep zij ook al een periode met ons mee. Zij zit inmiddels in het laatste jaar van haar opleiding tot verloskundigen en wij helpen haar graag weer mee met het opdoen van ervaring.
Hieronder stelt zij zich voor.
Beste (aanstaande) ouders,
Graag wil ik mij aan jullie voorstellen, maar misschien kennen jullie mij nog: Ik ben Rosanne Geesink, 28 jaar en woonachtig in Buren. Vorig jaar heb ik al eens een stage gelopen bij verloskundig centrum Meno. Ik zal in de periode van 14 maart t/m 3 april meelopen met jullie verloskundigen. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, kraamvisite of de bevalling. Mocht je dit liever niet hebben, geef dit gerust aan bij de verloskundige of bij mij. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! Tot snel.
Groetjes, Rosanne Geesink
Rosanne Geesink