Verloskundige in opleiding Tessa Boeije loopt stage

Verloskundige i.o. Tessa Boeije loopt stage

Volgende week start onze nieuwe stagiaire Tessa!
Tessa loopt bij ons haar eindstage. Dat betekent dat ze na de 10 weken bij ons afstudeert als verloskundige. Tessa werkte de afgelopen jaren ook als partusassistentie bij de kraamzorg, Lieve en Irene hebben daardoor al meerdere baringen samen met haar begeleidt.
Tessa zal veel met ons meelopen en kan al veel zelfstandig, maar mocht je het niet prettig vinden dat zij bij je controle, bevalling of kraamvisite is, laat het ons dan weten!
 
Hieronder stelt zij zich nog even voor.
 
"Beste zwangeren en partners,
 
Ik ben Tessa Boeije, 21 jaar en ik zit in het 4e jaar van de opleiding tot verloskundige in Maastricht. Ik kom zelf uit Heukelum, een klein dorpje in de buurt van Leerdam. Van 4 september t/m 17 november zal ik mijn eindstage lopen bij Verloskundig centrum MENO. Jullie kunnen me, als jullie dat goed vinden, tegenkomen tijdens het spreekuur, bevallingen en in het kraambed. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten tijdens mijn stage, tot snel!"
 
#MenoTiel #verloskundigeTiel #ZwangerinTiel #bevalleninTiel #nieuwegeneratie #Verloskundigeinopleiding #verloskundestudent #opleiden #opleidenindezorg
verloskundige in opleiding Tessa loopt stage