Verloskundige Kayleigh komt ons deze zomer versterken

Verloskundige Kayleigh komt ons deze zomer versterken

De zomer staat voor de deur! Dit is altijd een drukke periode, veel zwangeren zijn in de zomermaanden uitgerekend. Dit is ook de periode waarin wij graag (om de beurt) er even tussenuit gaan om weer op te laden.
Om te zorgen dat de verloskundigen die niet op vakantie zijn, voldoende kunnen uitrusten om tijdens de diensten en spreekuren de kwaliteit van zorg te blijven geven die we altijd geven, komt verloskundige Kayleigh Schuttenhelm ons versterken.
Vanaf 15 juli kun je haar tijdens spreekuren, de bevalling of visites tegen komen. Naast op de pagina Verloskundigen, stelt zij zich hieronder voor.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Kayleigh Schuttenhelm. Ik ben 24 jaar oud en geboren en getogen hier in Tiel. 24 jaar geleden is mijn moeder dan ook onder begeleiding van Verloskundig Centrum Meno bevallen van mij. Dat maakt het extra speciaal dat ik binnen deze praktijk werkzaam mag zijn! Naast mijn passie voor het vak verloskunde mag ik mijzelf een redelijke amateurbakker noemen. In mijn vrije tijd bak ik graag de lekkerste taarten, koekjes en andere lekkernijen. Naast bakken ben ik regelmatig te vinden op de skeelers of in het bos voor een lange wandeling.

Vanaf juli kunnen jullie mij tegenkomen op het spreekuur, tijdens de bevalling of gedurende het kraambed. Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode.

Kayleigh Schuttenhelm