Verloskundige in Wamel

Beleef je zwangerschap bewust

Zwanger zijn is heel bijzonder en mooi, maar ook vreselijk spannend. Dat begrijpen we en daarom begeleiden we je op een persoonlijke manier van het begin tot het eind. Woon je in Wamel en zoek je een verloskundige die je tijdens deze bijzondere periode begeleidt, bijstaat en naar je luistert? Wij van Verloskundig Centrum Meno uit Tiel, vlakbij Wamel, staan voor je klaar en beantwoorden al je vragen. Want die heb je natuurlijk. We helpen je je zwangerschap heel bewust te beleven. Dan start je straks vol vertrouwen en met liefde je nieuwe leven.

Fysiek en mentaal

Dat iedere zwangerschap uniek is en anders verloopt, weten we. We hebben al heel wat aanstaande ouders in Wamel en andere dorpen rondom Tiel persoonlijk bijgestaan en verloskundige zorg geboden. Een zwangerschap doet veel met je lichaam, maar ook met je hoofd. Dat je fysiek en mentaal goed in je vel zit, vinden we belangrijk. Daarom neemt de verloskundige uitgebreid de tijd voor alle controles, zowel in onze praktijk als bij je thuis in Wamel. Alles verloopt op een ontspannen manier. Voor jou als aanstaande ouder is dat belangrijk, maar zeker ook voor de verloskundige. Alleen zo werken we samen aan een gezonde zwangerschap en komen we tot een mooie bevalling.

Vijf ervaren verloskundigen

Wij zijn vijf ervaren verloskundigen en staan graag voor je klaar als je een kinderwens hebt of zwanger bent. Allemaal voelen we een enorme passie voor ons vak en we vullen elkaar goed aan. Jou bieden we altijd een luisterend oor en persoonlijke begeleiding. Kijk rustig rond op de website of neem contact op voor al je vragen. We zijn graag jouw verloskundige in Wamel en omgeving.
Je kunt je ook nu al aanmelden. Dan bellen we je voor een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we al je vragen beantwoorden en bespreken wij hoe jouw zwangerschapsplan eruit gaat zien.

Dichtbij huis in Wamel

Onze verloskundigenpraktijk is al sinds 1981 actief in en rondom Wamel. Al veertig jaar persoonlijke verloskundige zorg dichtbij huis. Van kinderwens tot en met kraambed.