Verloskundige in Dreumel

Begeleiding, bijstaan en luisteren

Een zwangerschap is ontzettend bijzonder en mooi. Maar ook behoorlijk spannend. Dat begrijpen we natuurlijk en daarom begeleiden we je van begin tot eind op een persoonlijke manier. Woon je in Dreumel en zoek je een verloskundige die je tijdens deze prachtige periode begeleidt, bijstaat en naar je luistert? Wij van Verloskundig Centrum Meno uit Tiel, vlakbij Dreumel, staan voor je klaar. We beantwoorden al je vragen, want die heb je uiteraard. We helpen je om je hele zwangerschap bewust te beleven. Belangrijk, want zo start je straks met liefde en vol vertrouwen je nieuwe leven.

Lichaam en hoofd

We weten het allang, iedere zwangerschap verloopt anders en is uniek. In alle jaren dat we als verloskundigen actief zijn in Dreumel en omgeving, hebben we al heel wat aanstaande ouders begeleid. Een zwangerschap doet ontzettend veel met je lichaam, maar ook in je hoofd gebeurt het één en ander. We vinden het belangrijk dat je je fysiek, maar ook mentaal goed voelt. De verloskundige neemt niet voor niets altijd uitgebreid de tijd voor de controles, in de praktijk, maar ook bij je thuis in Dreumel. We werken graag op een ontspannen manier. Voor jou als aanstaande ouder is dat fijn, maar zeker ook voor ons als verloskundige. Het verhoogt de kans op een gezonde zwangerschap en een mooie bevalling.

De 5 verloskundigen in Dreumel

Voor mensen met een kinderwens en aanstaande ouders staan we klaar. We zijn vijf ervaren verloskundigen met een passie voor ons vak. Stuk voor stuk vullen we elkaar goed aan. Voor jou hebben we als verloskundige altijd een luisterend oor.
Kijk eens rond op de website of onze werkwijze je aanspreekt of neem contact op als je ons iets wil vragen. We zijn graag jouw verloskundige in Dreumel en omgeving.

Dichtbij huis in Dreumel

Al sinds 1981 is Verloskundig Centrum Meno actief in en rondom Tiel, dus ook in Dreumel. Al veertig jaar bieden we persoonlijke verloskundige zorg dichtbij huis, van de kinderwens tot en met het kraambed.