Verloskundige in Boven-Leeuwen

Begin met liefde en vertrouwen aan jullie nieuwe leven

Als je zwanger wilt worden of het al bent, voel je je natuurlijk heel bijzonder. Maar het is ook een spannende tijd. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom begeleiden we je van het begin tot het eind op een heel persoonlijke manier. Woon je in Boven-Leeuwen en zoek je een verloskundige om je tijdens deze prachtige periode te begeleiden, bij te staan en naar je te luisteren? Wij van Verloskundig Centrum Meno uit Tiel, vlakbij Boven-Leeuwen, willen niets liever. We beantwoorden al jouw vragen, want die heb je natuurlijk. Ook helpen we je om je zwangerschap bewust te beleven. Dat vinden we belangrijk, want alleen zo begin je straks met liefde en vol vertrouwen aan jullie nieuwe leven.

Goed voelen in je lichaam en je hoofd

Iedere zwangerschap verloopt natuurlijk anders. In al die jaren dat we als verloskundigen actief zijn in Boven-Leeuwen en omgeving, hebben we al heel wat zwangeren en hun partners begeleid. We weten dat een zwangerschap ontzettend veel met je lichaam doet, maar ook met je hoofd. We willen graag dat je je fysiek én mentaal goed voelt. De verloskundige neemt daarom altijd uitgebreid de tijd voor de controle, zowel in de praktijk als bij je thuis in Boven-Leeuwen. We werken op ontspannen wijze. Dat is prettig voor jou als aanstaande ouder, maar zeker ook voor ons als verloskundige. Het verhoogt namelijk de kans op een gezonde zwangerschap én een mooie bevalling.

De 5 verloskundigen in Dreumel

Voor alle mensen met een kinderwens en zwangeren staan we klaar. We zijn vijf ervaren verloskundigen met een grote passie voor ons vak. We vullen elkaar zeer goed aan. Jou bieden we als verloskundige altijd een luisterend oor.
Kijk eens op de website naar onze werkwijze of neem contact op als je vragen hebt. We zijn graag jouw verloskundige in Boven-Leeuwen en omgeving.
Voelt het al gelijk goed dan kan je je ook aanmelden. We gaan dan graag in gesprek met jou om alle vragen te beantwoorden en je zwangerschapsplan te maken.

Dichtbij huis in Boven-Leeuwen

Al sinds 1981 is ons Verloskundig Centrum Meno actief in en rondom de Betuwe, dus ook in Boven-Leeuwen.
Al veertig jaar lang bieden we vertrouwde verloskundige zorg dichtbij jouw huis, van kinderwens tot kraambed.