Verloskundige in Beneden-Leeuwen

Beleef je zwangerschap bewust

Zwanger worden en zwanger zijn voelt heel bijzonder. Maar het is ook behoorlijk spannend. Dat begrijpen wij natuurlijk als geen ander. Daarom begeleiden we je vanaf het begin op een heel persoonlijke wijze. Woon je in Beneden-Leeuwen en zoek je een verloskundige? Wij van Verloskundig Centrum Meno in Tiel, vlakbij Beneden-Leeuwen, willen niets liever dan je tijdens deze schitterende periode begeleiden, bijstaan en naar je luisteren. We beantwoorden natuurlijk al jouw vragen, want die heb je zonder meer. Ook leggen we je uit hoe je je zwangerschap zo bewust mogelijk kunt beleven. Dat vinden we heel belangrijk, want alleen op die manier begin je straks vol vertrouwen en met alleen maar liefde aan jullie nieuwe leven.

Je goed voelen in lichaam en geest

Elke zwangerschap verloopt anders. We zijn al heel wat jaren actief als verloskundigen in Beneden-Leeuwen en omgeving. Ontzettend veel zwangeren en hun partners hebben we al begeleid. We weten daarom wel dat een zwangerschap veel met je lichaam doet, maar ook met je geest. We willen dat jij je fysiek én mentaal lekker voelt. Daarom neemt de verloskundige altijd ruim de tijd voor de controle, zowel in de praktijk als bij je thuis in Beneden-Leeuwen. We werken op een ontspannen wijze. Prettig voor jou als aanstaande ouder, maar ook voor de verloskundige. Deze manier van samenwerken verhoogt de kans op een gezonde zwangerschap én een mooie bevalling.

Heb je een kinderwens of ben je zwanger?

Voor iedereen met een kinderwens en alle zwangere vrouwen in de omgeving van Tiel staan we klaar. Wij zijn vijf zeer ervaren verloskundigen met een gigantische passie voor het vak. Met onze verschillende specialismen vullen we elkaar goed aan. Voor jou hebben we als verloskundige altijd een luisterend oor.
Kijk maar eens of onze website je aanspreekt of neem contact op bij vragen. We zijn je graag van dienst als verloskundige in Beneden-Leeuwen en omgeving.
Wil je je gelijk al aanmelden? Dat kan, we maken dan een afspraak om al je vragen te beantwoorden en plannen je eerste controle.

Dichtbij huis in Beneden-Leeuwen

Ons Verloskundig Centrum Meno is al sinds 1981 in en rondom de Betuwe actief, dus ook in Beneden-Leeuwen. Al veertig jaar lang gaan we voor vertrouwde verloskundige zorg dichtbij huis, van jouw kinderwens tot aan het kraambed.