Verloskundige i.o. Kiki Hoogstraten loopt stage

Verloskundige i.o. Kiki Hoogstraten loopt stage

Wij willen als praktijk graag bijdragen aan de opleiding van nieuwe, professionele en deskundige collega's. Daarom kan je regelmatig een verloskundige in opleiding bij ons tegen komen. Zij lopen met ons mee tijdens spreekuur, bevalling en kraamvisites. Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, laat het ons even weten!
Vanaf 30 augustus loopt Tess Smal, verloskundestudent aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht, 10 weken bij ons stage. Hieronder stelt zij zich voor.

 

Beste (aanstaande) ouders,

 

Mijn naam is Kiki Hoogstraten en ik ben 24 jaar oud. Ik ben derdejaars student verloskunde aan de Academie Verloskunde Maastricht. Zelf kom ik uit Groesbeek.

Van 30 augustus tot 12 november kom ik stage lopen hier in de praktijk.

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en de kraamvisites. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben, dan mogen jullie dit aangeven bij de verloskundige of bij mij. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten! Ik hoop op een leuke, leerzame tijd!

Wie weet tot snel!

 

Groetjes,

Kiki Hoogstraten.

kiki hoogstraten