Verloskundige i.o. Danique van Nielen loopt stage

Verloskundige i.o. Danique van Nielen loopt stage

Wij willen als praktijk graag bijdragen aan de opleiding van nieuwe, professionele en deskundige collega's. Daarom kan je regelmatig een verloskundige in opleiding bij ons tegen komen. Zij lopen met ons mee tijdens spreekuur, bevalling en kraamvisites. Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, laat het ons even weten!
Vanaf 7 juni loopt Tess Smal, verloskundestudent aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht, 5 weken bij ons stage. Hieronder stelt zij zich voor.

Hallo (aanstaande) ouders!

Ik wil mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Danique van Nielen, 21 jaar en ik kom uit Geldrop. Ik ben derdejaars verloskundige in opleiding op de academie in Maastricht.

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of de kraamvisites in de periode van 7 juni tot 9 juli. Geef gerust aan bij de verloskundige of bij mij wanneer je liever niet hebt dat ik aanwezig ben.

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Tot snel!

Groetjes Danique

Verloskundige i.o.